strumica denes logo
СИН

јуни 21, 2018

МАЈКА ОД СТРУМИЦА СИ ГО БАРА СИНОТ – ИСЧЕЗНАЛ ВО НЕПОЗНАТ ПРАВЕЦ!

Во Секторот за внатрешни работи Струмица, денеска 86-годишнata М.Д. пријавила

Види повеќе