strumica denes logo
Симона Златанова

април 7, 2019

СИМОНА ЗЛАТАНОВА ОД СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ УЧЕСТВУВАШЕ НА „MODEL UNITED NATIONS“ ВО МОСТАР!

Ученичката на СОУ „Јане Сандански“ Симона Златанова од 20 до

Види повеќе