Home

Perdormire

Tag - Си Велам

Култура

„Можеби сега ѓаволот гори, можеби Господ тоа за добро го стори“ – 12 годишен струмичанец напиша песна која ќе ве расплака сите!

12 годишниот Стојан Атанасов кој во моментот е ученик во ОУ „Никола Вапцаров“-Струмица напиша песна со наслов „Си велам“ која е инспирирана од вистинска случка...