strumica denes logo
штрудли

септември 27, 2020

РЕЦЕПТ: СОЧНИ ШТРУДЛИ ОД ЈАБОЛКА!

Потребни состојки: 200 г брашно (состојки за тесто) 100 г путер 120 мл ладна

Види повеќе