strumica denes logo
Шлепер

јуни 19, 2018

(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ПОМЕЃУ ШЛЕПЕР И ЧЕТИРИ АВТОМОБИЛИ- ИМА И ПОВРЕДЕНИ!

На патот кон Босилово се случи сообраќајна несреќа помеѓу шлепер

Види повеќе