(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ПОМЕЃУ ШЛЕПЕР И ЧЕТИРИ АВТОМОБИЛИ- ИМА И ПОВРЕДЕНИ!

јуни 19, 2018

На патот кон Босилово се случи сообраќајна несреќа помеѓу шлепер и четири автомобили. Како што не информираа очевидците има и повредени а направена е и голема материјална штета. Полицијата веднаш пристигнала на местото на несреќата и врши увид на истата. Со детални информации во текот на вечерта.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: