strumica denes logo
шерифович

август 18, 2018

ШЕРИФОВИЌ И БРЕНА ПРИСТИГНАА ВО СТРУМИЦА: ЗА ЕДЕН ЧАС СТАРТУВА ГОЛЕМАТА ЗАБАВА!

Како што објави официјалната страница на СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ-Марија Шерифовиќ

Види повеќе