шерифи

јануари 5, 2019

ПО ОБЈАВИТЕ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС „ШЕРИФИТЕ“ КОИ СЕ ПАРКИРАА НА СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД КАЗНЕТИ ОД ПОЛИЦИЈАТА!

СВР СТРУМИЦА: Ве известуваме дека од страна на СВР-Струмица преку

Види повеќе