Home

Perdormire

Tag - шериф

Хроника

ОД ПЛОШТАД НА СРЕД ПАТ, ОД СРЕД ПАТ ДИРЕКТНО ВО СРЦЕТО НА ПАРКОТ – ВО СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВА „ШЕРИФСКОТО“ ПАРКИРАЊЕ!

„Шерифското“ однесување на одредени струмичани продолжува и понатаму…Најпрвин објавуваме вест како автомобили се паркираат на самиот плоштад, потоа ни...