ОД ПЛОШТАД НА СРЕД ПАТ, ОД СРЕД ПАТ ДИРЕКТНО ВО СРЦЕТО НА ПАРКОТ – ВО СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВА „ШЕРИФСКОТО“ ПАРКИРАЊЕ!

јануари 20, 2019

„Шерифското“ однесување на одредени струмичани продолжува и понатаму…Најпрвин објавуваме вест како автомобили се паркираат на самиот плоштад, потоа ни пристигна фотографија од автомобил кој е паркиран на сред пат, а пак сега директно во срцето на струмичкиот парк. Дали ова „шерифско“ паркирање станува мода во градот останува да видиме…

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: