Perdormire

Tag - шекер

Струмица

НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД УТРЕ ВО СТРУМИЦА БЕСПЛАТНО МЕРЕЊЕ НА КРВНИОТ ПРИТИСОК И ШЕЌЕР ВО КРВТА

По повод 29 октомври-Светскиот ден на мозочниот удар, во соработка со Светското здружение за мозочен удар, оваа година за прв пат и во Струмица ќе се спроведат...