strumica denes logo
ШАЛОМ

април 27, 2018

ШЕФОТ ЗА СЛАТКИ ОД РЕСТОРАН ШАЛОМ-МОНИКА ЃОРЃИЕВИЧ СО СРЕБРЕН МЕДАЛ СЕ ВРАТИ ОД БУГАРИЈА!

Бугарската асоцијација на професионални готвачи е формирана во далечната 2005

Види повеќе