strumica denes logo
секогаш Македонија

септември 4, 2018

ШЕЌЕРИНСКА СО ПОРАКА ПРЕЧЕКАНА ВЧЕРА ВО СТРУМИЦА – „НИКОГАШ СЕВЕРНА, СЕКОГАШ МАКЕДОНИЈА“

Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска вчера се обрати на трибина

Види повеќе