strumica denes logo
сеизмолошка

август 30, 2018

СЕИЗМОЛОШКА СО ДЕТАЛИ ЗА ЗЕМЈОТРЕСОТ ОД УТРОВО ВО СТРУМИЦА!

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје,

Види повеќе