Home

Perdormire

Tag - сеидба

Струмица Денес

Временските прилики ги поместија роковите за седиба и ги зголемија трошоците на земјоделците

Топлата зима и поволните временки услови во изминатите месеци ги поместија роковите за сеидба,  посебно во раноградинарството. Голем дел од производството...