strumica denes logo
се запали автомобил во движење

април 8, 2019

(ВИДЕО+ФОТО) СЕ ЗАПАЛИ АВТОМОБИЛ ВО ДВИЖЕЊЕ ВО СТРУМИЧКО!

Се запали автомобил во движење околу 19:30 часот на стариот

Види повеќе