strumica denes logo
Сава Осигурување

јули 14, 2018

Општина Струмица ја одбележа 74-годишнината од убиството на народниот херој Благој Јанков – Мучето

Со пригодна свеченост пред Спомен плочата во градскиот парк, денеска,

Види повеќе