strumica denes logo
самоубиства

април 15, 2019

СТРУМИЦА МЕЃУ ТРИТЕ ГРАДОВИ ВО КОИ НАЈМНОГУ СЕ ИЗВРШЕНИ САМОУБИСТВА!

Грижата за душата и менталното здравје треба постојано да биде

Види повеќе

септември 11, 2018

Струмица меѓу градовите со најголем број на самоубиства за 2017-та година

Струмица со 12 самоубиства е еден од градовите во земјава

Види повеќе