сама и нервозна

август 19, 2018

„МОЛИТВА“, „САМА И НЕРВОЗНА“, „ПАМЕТНА И ЛУДА“ ВО ЕДЕН ГЛАС МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ ПЕЕШЕ СО СТРУМИЧАНИ НА ПЛОШТАДОТ!

Со огромни аплаузи Марија Шерифовиќ синоќа беше пречекана на струмичкиот

Види повеќе