strumica denes logo
Сачево

април 6, 2019

ВО РАМКИ НА АКЦИЈАТА „ЕКО ФРОНТ-ЧИСТА ДА НИ Е“, ВЧЕРА СЕ РАБОТЕШЕ ВО САЧЕВО!

Во рамките на планираната акција „Еко фронт-Чиста да ни е“

Види повеќе

јануари 19, 2019

Атанас Коцев го фати светиот крст во село Сачево!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

јули 7, 2018

(ФОТО) ПО ГОЛЕМОТО НЕВРЕМЕ ВО СТРУМИЧКО, НАЈМНОГУ ШТЕТА ВО САЧЕВО!

Од минута на минута се повеќе фотографии ни пристигнуваат од

Види повеќе