(ФОТО) ПО ГОЛЕМОТО НЕВРЕМЕ ВО СТРУМИЧКО, НАЈМНОГУ ШТЕТА ВО САЧЕВО!

јули 7, 2018

Од минута на минута се повеќе фотографии ни пристигнуваат од штетите кои ги предизвика големото невреме кое денеска го зафати струмичко. Како што не информираа во порака, во Сачево има најмногу штета. Откорнати ќерамиди, паднати дрвја, оштетени земјоделски производи е денешната слика од Сачево…

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ