strumica denes logo
САЧЕВАЛИЕВ

март 25, 2018

Сачевалиев: Заев ми побара по едно евро за него, за црквата и за СДСМ

На денешното рочиште за случајот „Поткуп“ присутен е и сведокот

Види повеќе