strumica denes logo
РУДНИЦИ

мај 17, 2018

КРУМ ВЕЛКОВ: ГРОБАРИТЕ ПАК ИЗБЕГАА!

Концесионерите на рудникот Иловица Еуромакс Рисорсис денеска по втор пат

Види повеќе

мај 2, 2018

КРУМ ВЕЛКОВ: РЕШЕТЕ КАКО ЌЕ УМИРАМЕ – СО ИЛИ БЕЗ ЦИЈАНИД

Да, многу мачна стана темата со рудниците, за сите, а

Види повеќе