strumica denes logo
РИСТО МАЏУНКОВ

септември 22, 2018

РИСТО МАЏУНКОВ ЌЕ ГИ ПРОМОВИРА СВОИТЕ ПОЕТСКИ КНИГИ „ВЕЧЕН ЗБОР“ И „ПРАШИНКИ“

Во вторник, 25 септември, во 20 часот, во фоајето на

Види повеќе