strumica denes logo
риболов

јули 19, 2018

Струмичанец давал потврди за членство во ловно друштво па доби кривична пријава!

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе  кривичнa пријавa против

Види повеќе