Home

Perdormire

Tag - ресторани

Струмица

Кафулињата и рестораните се полни деноноќно, дали Струмица го живее најубавиот живот во Македонија?

Некои велат дека народот живее тешко, а во кафулињата и рестораните во Струмица секогаш се бара слободно место. Но, како велат „сиромав човек е жив ѓавол, се...