strumica denes logo
РЕСТОРАН СТРУМИЦА НОВООТВОРЕН

јули 11, 2018

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈВКУСНИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ОД ДЕНЕС ВКУСЕТЕ ГИ ВО РЕСТОРАН „БЕНИКО“

На улицата „Јанко Цветинов“ бр.48a или поточно во срцето на

Види повеќе