strumica denes logo
реченици

октомври 7, 2018

САМО ЗА ВИСТИНСКИ СТРУМИЧАНИ: Преведете ги овие дијалектни реченици на современ литературен македонски јазик

Претходно објавивме да го погодете значењето на одредени струмички зборови,

Види повеќе