strumica denes logo
re medika

мај 30, 2018

НАЈНОВО ВО РЕ-МЕДИКА ВО СТРУМИЦА, НОВА ДИЈАГНОСТИЧКА МЕТОДА: МАГНЕТНА РЕЗОНАНСА НА ЦЕЛО ТЕЛО!

НАЈНОВО ВО РЕ-МЕДИКА ВО СТРУМИЦА, НОВА ДИЈАГНОСТИЧКА МЕТОДА: МАГНЕТНА РЕЗОНАНСА

Види повеќе