Perdormire

Tag - први мај

Култура

Какво време се очекува за 1 мај?

За 1 мај ќе врне дожд. Времето ќе биде облачно и со значително пониски температури кои ќе се движат околу 19 степени. Утрото ќе биде студено. Утринските...