Home

Perdormire

Tag - ПРЕТСТАВНИЦИ

Струмица

ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА УЧЕСТВУВААТ НА РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЦГО-СКОПЈЕ, МОН И ОПШТИНИТЕ!

Претставници на општина Струмица учествуваат на работилница за размена на искуства и креирање на концепт за стратешки документ на општината за меѓуетничка...