Home

Perdormire

Tag - прес

ВМРО-ДПМНЕ

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ СО БЛАГОДАРНОСТ ДО СТРУМИЧАНИ ШТО ПРИСУСТВУВАА ВО ГОЛЕМ БРОЈ НА АНТИВЛАДИНИОТ ПРОТЕСТ ВО СКОПЈЕ!

Денеска во просториите на ОК ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА, претседателот Александар Донев одржа прес конференција на која се заблагодари на струмичани што присуствуваа...