Home

Perdormire

Tag - предозираност

Хроника

АНКЕТА: Дали малолетниците во Струмица се предозираат со алкохол и кои мерки треба да бидат преземени?

И покрај строгите закони и казни, некои угостителските локали на големо им точат алкохол на малолетниците во Струмица, а надлежните органи практично ништо не...