Perdormire

Tag - потсетување

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Потсетување од минатата година: Струмичани со нетрпение го очекуваат првиот снег!

Секоја година радоста на струмичани по паѓањето на првиот снег во Струмица нема крај! Но, додека го очекуваме првиот снег за оваа година, да се потсетиме на...