Home

Perdormire

Tag - покачување

Култура

ТАКСИСТИТЕ ОД СТРУМИЦА РЕАГИРААТ: САМО ОДРЕДЕНИ ТАКСИ КОМПАНИИ СЕ ДОГОВОРЕНИ ЗА ПОКАЧУВАЊЕ!

Преку телефонски разговор на порталот Струмица Денес со одредени такси компании во Струмица дознаваме дека нема договор помеѓу сите такси компании во Струмица...