Home

Perdormire

Tag - PEDJA MEDENICA

Култура

НЕЗАМЕНЛИВИОТ СЕЛЕКТ-СТРУМИЦА СЛАВИ 14 ГОДИНИ ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ-ПРИСУТНИТЕ НА РОДЕНДЕНОТ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА PEDJA MEDENICA!

14 години постоење , 14 години синоним за најдобрите забави во градот, 14 години двигател на ноќниот живот во нашиот град. Почитувани, со неизмерна радост Ве...