Home

Perdormire

Tag - панел дискусија

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА СЕ ОДДРЖА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА НА ТЕМА „ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО-КЛУЧЕН ФАКТОР ЗА ЕВРО-АТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ“

Денес, 27 октомври во Хотел Илинден-Струмица се оддржа панел дискусија на тема-Владеење на правото-клучен фактор за евро-атлантските интеграции. „Владеењето на...