Home

Perdormire

Tag - пакетчиња

Култура

ГОЛЕМО БРАВО: ОСНОВЦИТЕ ОД СТРУМИЦА ПОДГОТВИЈА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ЗА СВОИТЕ СОУЧЕНИЦИ ОД СОЦИЈАЛНО-ЗАГРОЗЕНИТЕ КАТЕГОРИИ!

Празниците не се само за славење, туку и за помагање, за подавање рака на тие што имаат потреба од нечија помош, токму ова го потврдија учениците од основните...