Home

Perdormire

Tag - одбојка

Спорт

ПАДНА И УНИВЕРЗИТЕТ ТЕТОВО НА СВОЈ ТЕРЕН: НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ИСПИШУВА ИСТОРИЈА И Е НА ЧЕКОР ДО ФИНАЛЕ ЗА КУП НА МАКЕДОНИЈА

Вечерва ОК НАКОВСКИ ВОЛЕЈ му нанесе тежок пораз на Универзитет Тетово на свој домашен терен со резултат од 2:3 во сетови во 1 /2 од Куп на Маедонија. Девојките...