strumica denes logo
Nuga Medical

јануари 5, 2019

(ВИДЕО) НАСКОРО НОВО И ЕДИНСТВЕНО ВО ГРАДОТ: Компанијата Nuga Medical со свој центар и во Струмица!

Јужнокорејска компанија Nuga Medical која произведува напредна медицинска опрема која

Види повеќе