Home

Perdormire

Tag - Ново во Струмица

Ново во Градот Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЕКО ПАКУВАЊЕ“, КОМПАНИЈА СО ДЕЈНОСТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД ОД ПАКУВАЊЕ – ПРИЈАВЕТЕ ГО ОТПАДОТ ОД ПАКУВАЊЕ, ЗА ЧИСТА И УБАВА СТРУМИЦА

ЕКО ПАКУВАЊЕ ДОО Струмица е непрофитна компанија со дејност за управување со отпад од пакување, во согласност со Законот за управување со пакување и отпад од...

Ново во Градот Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ОПТИКА-ЛМ“ приреди спектакуларно отворање на својата втора и поголема оптика во градот!

Нивната приказна започна во 1990 година кога во Струмица ја отворија својата прва оптика! Од тогаш па се до денес „ОПТИКА-ЛМ“ успеа да стане една од...