strumica denes logo

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПО ОСУМ ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ, САЛОНОТ НА „GLAMOUR“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА!

Автор:

Датум:

октомври 14, 2018

Категории:

Ново во Градот

Автор:

Датум:

октомври 14, 2018

Категории:

Ново во Градот

По осум години успешно работење и постоење, познатиот фризерско-козметички салон „GLAMOUR“ на нова локација во градот. Во моментот тие се наоѓаат на задната страна на „ГЛОБАЛ“, поточно на раскрсницата или пак на улицата „4 јули“ бр.5. На отварањето присуствуваа многу гости кои им посакаа да продолжат и во иднина да работат успешно. Инаку, само да напомене дека „GLAMOUR“ е единствениот салон во Струмица кој работи со шекерна депилација. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: