Home

Perdormire

Tag - Наташа Цонева

Култура

ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ НА ДЕЧИЊАТА ВО ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ КОИ РАБОТЕА НА МЕЃУНАРОДНИОТ ПРОЕКТ ,,INNOVATE YOUR DREAMS” ПОД МЕНТОРСТВО НА НАТАША ЦОНЕВА!

Денес во ООУ,,Никола Вапцаров“,Струмица на децата кои работеа со Наташа Цонева на меѓународниот проект ,,INNOVATE YOUR DREAMS” им беа поделени...