Home

Perdormire

Tag - мтм сервис

Култура

ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: НОВО ВО СТРУМИЦА-ОТВОРЕН НОВ СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА И ПРОДАЖБА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, МТМ MOBILE SERVICE!

На улицата „Гоце Делчев“ бр.53 во Струмица или веднаш наспроти познатиот „Вкус“ , новиот сервис за поправка и продажба на мобилни телефони MTM MOBILE SERVICE...