Home

Perdormire

Tag - МОНОСПИТОВО

Струмица

ПО ПРЕТХОДНО УТВРДЕНО СЦЕНАРИО, ОРГАНИЗИРАНА ВЕЖБА ЗА СПАСУВАЊЕ ВО СЛУЧАЈ НА ПОЖАР ВО ООУ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ – МОНОСПИТОВО

ООЦК Струмица заедно со ТППЕ , ЦУК и ДЗС изведе вежба за евакуација на ООУ”Борис Трајковски” с. Моноспитово. Во вежбата беа вклучени 170 ученици и...