Home

Perdormire

Tag - МЛАДИНСКИ

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА РАСПИША ПОВИК ЗА ЧЛЕНОВИ КОИ ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ОСНОВАЊЕ ЛОКАЛЕН МЛАДИНСКИ СОВЕТ ВО СТРУМИЦА!

Општина Струмица распишува повик за членови на иницијативен одбор во општина Струмица, Република Северна Македонија, кои ќе бидат дел од иницијативата за...