Home

Perdormire

Tag - Министерство

Култура

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОБИ ДОНАЦИЈА ФУМИГАТОР И СУШАРА ЗА СУШЕЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ОД СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ!

СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица доби донација фумигатор и сушара за сушење на овошје и зеленчук, од страна на министерството за образование во рамките...