Home

Perdormire

Tag - МИКИ СТОЈАНОВСКИ

Култура

СПОДЕЛУВАЈТЕ: Апел за помош на Мики Стојановски кој страда од церебрална парализа и треба да му биде направена петта операција

Кога многу лица со големи срца ќе се здружат, можат да направат многу и целосно да променат нечиј живот. Покажете ја хуманоста и заедно да му помогнеме на Мики...