Home

Perdormire

Tag - Медицинари

Струмица

Медицинарите од „Димитар Влахов“ заедно со нивната професорка ја посетија психијатриската болница Негорци

Во среда на 03.10.2018 година, учениците од IV година здравствена струка, заедно со професорката Емилија Котеска ја посетија психијатриската болница Негорци...