Home

Perdormire

Tag - Марионка

Култура

Каде е и што прави пејачот на детскиот мегахит “Марионка”:Дојдов да ставам тетоважа, па останав во Струмица!

Струмичанецот Васил Гарванлиев нашата публика го запознава на детскиот музички фестивал “Златно славејче” кога ја испеа песната “Марионка” која веднаш потоа...